Skolestart på MatStart!

På MatStart finner dere gode tips til gode matpakker og retter som kan lages etter skoletid. Hva med å invitere venner eller familie på en gøyal og morsom ettermiddag med matlaging?

Nå er det skolestart rundt om i landet, og vi har en egen matpakke-kategori på MatStart. Her finnere dere tips til gode retter som kan være i matpakken. Pizzasnurrer og horn kan enkelt lages en dag og legges i fryseren, da er det enkelt å ta de frem når du har lyst på noe ekstra godt i matpakken.  

Husk at du kan ha med deg mange forskjellige ting i matpakken, og at det kan være gøy å lage din egen! Det kan være brødskiver med pålegg som du smører selv. Litt oppkuttet frukt og grønt er også godt i matpakken. Hvis du vil lage noe litt annerledes en dag, kan du kanskje prøve ut matpakkemuffins med brunost, eller en enkel pastasalat? Eller hva med å lage dine egne grove rundstykker? Vann er kjempegodt å ha med som drikke i skolesekken. Hvis du vil tilføre litt ekstra smak kan du tilsette litt oppkuttet frukt eller bær. En smoothie smaker også kjempegodt sammen med matpakken.

Etter skoletid

Når du kommer sulten hjem fra skolen trenger kroppen også litt påfyll med mat. I etter skoletid-kategorien vår finner du mange tips som du kan lage til deg selv, eller kanskje sammen med familie eller venner. Hva med å invitere en ny venn hjem etter skolen for å lage kameratmat? Her har vi en invitasjon du kan printe ut å bruke. 

Det finnes masse godt du kan lage etter skolen. Oppkuttede grønnsaker med dipp er kjempegod snacks!

 

Slipp barna løs på kjøkkenet!

Fortell andre hva du mener om artikkelen
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.