Grove pizzasnurrer med skinke
Pizzasnurrer er supert å ha med i matpakken. Her har vi laget en variant med skinke, pesto og ost ,- det blir veldig godt. Oppskriften gir 12 stk snurrer, og vi har beregnet 2 stykker per person. De kan gjerne fryses og tas opp når du skal ha dem! Her kan du også bruke en hjemmelaget pizzadeig.
Ingredienser
Denne oppskriften gir 6 porsjoner
-
kokt skinke:
100
g
-
ferdig fullkornspizzadeig (rå), langpanne:
1
stk.
-
pesto:
3
ss
-
revet ost:
2
dl
Utstyr
-
Skjærefjøl
-
Kokkekniv
-
Spiseskje
-
Desilitermål
-
Bakepapir
-
Stekebrett
-
Stoppeklokke
-
Rist
-
Grytekluter
-
Ta ut alle stekebrett fra ovnen, slik at den er tom. Sett stekeovnen på 225 °C. Bruk over- og undervarme.
-
Skjær skinke i strimler og så i biter. Skinken skal du ha i pizzasnurrene etterpå, så legg dem gjerne på en liten skål og ha i nærheten.
Du trenger
-
kokt skinke:
-
100
g
-
Rull ut ferdig pizzadeig.
Du trenger
-
ferdig fullkornspizzadeig (rå), langpanne:
-
1
stk.
-
Bruk en spiseskje og smør ut pesto.
-
-
Du trenger
-
revet ost:
-
2
dl
Har du ikke ferdigrevet ost?
Riv osten selv, det er like bra!
-
Rull pizzadeigen forsiktig sammen.
-
Fest deigen godt, ved å klemme kanten fast.
-
Del pizzasnurrene i 12 like store biter.
-
Ha bakepapir på et stekebrett og legg pizzasnurrene på brettet. Trykk snurrene litt ned, så de blir bredere og ikke så høye.
-
Sett pizzasnurrene midt i ovnen og stek i 15 minutter.
-
-
Finn frem en rist. Bruk grytekluter og ta forsiktig stekeplaten ut av ovnen og sett den på risten. Husk at snurrene er varme! La de avkjøle seg.
Har du husket å skru av ovnen?
-
Har du husket å skru av ovnen?
-
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt mellom 1. juli og 9. august. God sommer!