Tips til Halloween
Gresskar, godteri, edderkopper og hekser. Halloween er en mørk og ekkel dag, men aller mest spennende! Her finner du våre tips og oppskrifter til en skummel feiring.
Det finnes masse gøy du kan lage til Halloween. Hva med å lage Marengsgresskar? Hvis du har litt trening på kjøkkenet, og har lyst å eksperimentere litt, kan du farge marengsen med andre farger og lage monstermarengs eller djevelmarengs! La deg inspirere av filmen under. Husk å vaske hendene godt før du begynner å lage mat 😊✋🤚
Eller hva med å lage dine egne "Gelémarker med spiselig jord" eller "Monster-cookies"? Dette blir også kjempegøy å servere på Hallowen.
Kule grønnsaker med dipp er både morsomt å lage, og supergodt å spise! Bruk gjerne paprika med forskjellige farger, hvis du vil. Vi har fylt de med gulerot og sukkererter, men du kan også bruke andre grønnsaker. De søte paprika-hodene kan også spises :)
Skumle mumiepølser er skremmende god! Superenkelt å lage, og med litt blodig ketchup blir det også ekstra morsomt å spise. I denne oppskriften kan du også bruke fiskekaker. Klikk her for å komme til oppskriften.
Samler det seg raskt opp glass hjemme hos deg? Enten det er barnematglass, syltetøy glass eller flasker – lag skumle mummier til Halloween og server drikke eller godis i glassene, eller sett et stearinlys i glassene og pynt opp til halloweenfesten.
Slik gjør du:
- Sørg for at glasset (eller glassene) er rent og tørt. Klipp av en passe lang remse med gassbind. Surr gassbind rundt glasset en gang og fest med en sikkerhetsnål.
- Surr deretter videre rundt slik at store deler av glasset er dekket med gassbind. Fest med en ny sikkerhetsnål.
- Klipp ut små øyne av sorte klistremerker, eller bruk en tusj og tegn øyne på glasset.
Fyll glassene med milkshake, smoothie eller annen drikke til halloween. Har du store glass kan du fylle dem med halloween godteri.
Ha en skummel og morsom feriring! Hisen oss i MatStart <3