Hopp til hovedinnhold

5 sommerfavoritter du kan lage selv!

Sommerferie, og god tid til å fylle dagene med ulike aktiviteter. Kanskje du vil prøve å lage noe godt både til deg selv og resten av familien? Her er 5 supre sommerfavoritter du kan prøve deg på!

Nicecream

Om sommeren er det skikkelig godt med is! Så, hvorfor ikke lage isen selv? En kald og god «nicecream» er supergodt! Ha bananer og oppkuttet frukt eller bær liggende på lur i fryseren, da kan de raskt kjøres opp i en blender eller food-prosessor, og bli til deilig is! Prøv en nicecream med smak av mango, eller hva med en frisk og god nicecream av bjørnebær?

Nicecream med bjørnebær

 

Vannmelonslush

Sommer er tid for vannmelon! Den søte vannmelonen er perfekt om du vil lage slush til mange. Og du kan til og med bruke melonskallet som serveringsbolle! Det du trenger er en stor god skje, gjerne en plastskje med litt skarp kant som du kan grave ut melonkjøttet med. Her finner du oppskiften på vannmelonslush.

Vannmelonslush

 

Smores på grillen

Dessert på grillen – med bare 3 ingredienser! Alt du trenger er havrekjeks, kokesjokolade og marshmallows – og en ildfast form. Om du ikke har prøvd deg på grilling før er det alltid trygt å ha en voksen som står og passer på. Du kan også lage denne desserten i ovn om det regner ute;)

Smores på grillen

 

Salat med grillet kylling

Kan du ha bær i en salat? Ja! Søte jordbær blir kjempegodt sammen med grillet kylling og sprøtt bacon. Skal du lage sommermiddag til hele familien, er denne salaten med grillet kylling perfekt! Snadder!

Salat med grillet kylling

 

Tacoburger

Liker du både taco og burger? Hvorfor ikke lage en tacoburger med ost? For å få en ekte tacofeeling kan burgeren toppes med avokadomos, maiskrem og tortillachips! Er ikke været fint nok til at burgeren kan stekes ute på grillen kan den likså godt stekes inne i stekepanna. Tacofest blir det uansett!

Tacoburger

Andres meninger

Skriv din mening Vi sjekker kommentarer og svarer på spørsmål mellom kl 9-15
Loading...

  • ,

    • MatStart

Fortell andre hva du mener om artikkelen
Hva synes du om oppskriften?

Upassende innhold fjernes.