Vannmelonslush
Lag en deilig, avkjølende vannmelonslush til deg selv og vennene dine. Ta ut fruktkjøttet, kjør det til slush i en blender og hell det tilbake i "vannmelonbollen". Vil du ikke servere det i skallet, kan du også helle det i glass.
Ingredienser
Denne oppskriften gir 6 porsjoner
-
vannmelon:
1
stk.
-
isbiter:
10
stk.
-
tykke sugerør:
6
Utstyr
-
Fjøl
-
Kokkekniv
-
Bolle
-
Spiseskje
-
Blender
-
Skjær først av toppen på en vannmelon så du kommer til kjøttet. Få hjelp av en voksen til å holde eller kutte om melonen er stor eller for tung å kutte.
Du trenger
-
vannmelon:
-
1
stk.
-
Skjær litt av bunnen på vannmelonen, men pass på at du ikke skjærer så mye at det blir hull når du skal ta ut kjøttet. Sett vannmelonen på fjøla slik at den står støtt.
-
Skrap ut innholdet av vannmelonen med en stor skje og ha det i en bolle. Ikke skrap helt ned i bunnen, slik at det blir hull helt igjennom.
-
Ha fruktkjøttet i en blender. Kjør det i flere omganger dersom vannmelonen var så stor at du ikke får plass til alt fruktkjøttet med en gang. Ha i isbiter.
Du trenger
-
isbiter:
-
10
stk.
Mer slush?
Vil du ha drikken enda mer som slush, ha i flere isbiter. Det kan være stor forskjell på størrelsen på vannmeloner. Derfor kan noen trenge få isbiter, mens andre mange isbiter.
-
Sett i kontakten til blenderen.
-
Sett på lokk. Skru på blenderen, mens du holder lokket på plass. Kjør i ca. 1 minutt, da har du fått en tykk, slush. Vil du ha den tykkere kan du ta i flere isbiter nå, men husk også at jo flere isbiter du tar i, jo mindre smak får du på vannmelonslushen.
-
Sett vannmelonen på et serveringsfat og hell i vannmelonslushen.
-
Finn frem noen sugerør og nyt den deilige, avkjølende slushen!Nam!
Du trenger
-
tykke sugerør:
-
6
-
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt mellom 1. juli og 9. august. God sommer!