Rislapper

Rislapper er supert å lage, dersom du har rester av risgrøt i kjøleskapet. Du bruker kald risgrøt som du blander sammen med egg, mel, sukker og litt kanel. Så er det bare og steke i vei! 4 porsjoner gir ca. 3 rislapper per porsjon.

middels
40 meninger
steke

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • kald, ferdig risgrøt 3 dl  
  • sukker 1 ss  
  • hvetemel 1 dl  
  • malt kanel 0,5 ts  
  • egg 2 stk  
  • smør til steking  

Utstyr

  • Bolle
  • Desilitermål
  • Sleiv
  • Teskje
  • Kopp
  • Stekepanne
  • Stekespade
  • Spiseskje
  • Tallerken

  • Eggeskall i koppen?

    Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.