Iskjeks med personlig vri

Pimp opp iskjeksene dine! De kan dyppes i sjokolade og nøtter eller ulike typer kakestrø. Her viser vi deg forskjellige toppinger, så kan du velge den du liker best. Du trenger bare kniv, hvis du skal hakke nøtter. Supert å fylle med is, eller med masse deilig frukt og bær!

middels
45 meninger
koke
skarp kniv

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • vann til koking  
  • lys eller mørk kokesjokolade 50 g  
  • alternativ 1: pistasjnøtter 40 g  
  • alternativ 2: salte peanøtter 40 g  
  • alternativ 3: kakestrøssel 4 ss  
  • iskjeks 6 stk  

Utstyr

  • Desilitermål
  • Liten kjele
  • Bolle
  • Skål
  • Kokkekniv
  • Skjærefjøl
  • Spiseskje
  • Kjøkkenhåndkle
  • Tallerken

  • Hvorfor vannbad?

    Hvis vi smelter sjokolade rett i en varm kjele, vil den svi seg og bli kornete og tørr.

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

Vi sjekker kommentarer og svarer på spørsmål mellom kl 9-16
Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.