• Steg 1

    • Desilitermål
    • Liten kjele
  • Steg 2

    • Bolle
  • Steg 3

  • Steg 4

    Hvis vi smelter sjokolade rett i en varm kjele, vil den svi seg og bli kornete og tørr.

    Hvorfor vannbad?

    Hvis vi smelter sjokolade rett i en varm kjele, vil den svi seg og bli kornete og tørr.

  • Steg 5

    • Skål
    • Kokkekniv
    • Skjærefjøl
  • Steg 6

    • Spiseskje
  • Steg 7

    • Kjøkkenhåndkle

    Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av platen!

  • Steg 8

    • Tallerken
  • Steg 9

  • Steg 10

    Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

    OK!
    Ferdig!
  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!