Hopp til hovedinnhold

Torskeform med ost

Torsk bakt i form sammen med purre, tomat, fløte og revet ost er topp hverdagsmat. Vi foreslår at du lager denne med kokte poteter ved siden av, men du kan også lage ris eller pasta. 

vanskelighet middels
skarp kniv
ovn
koke
nødvendige verktøy

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
porsjoner
  • margarin 1 ts  
  • torskefilet 4 stk.  
  • salt 1 ts  
  • pepper 0,5 ts  
  • tomat 3 stk.  
  • purre 1 stk.  
  • matfløte 1,5 dl  
  • revet ost 5 dl  
  • potet 10 stk.  
  • vann til koking  

Utstyr

  • Rist
  • Ildfast form
  • Teskje
  • Pensel
  • Skjærefjøl
  • Brødkniv
  • Desilitermål
  • Stoppeklokke
  • Kjele
  • Skreller
  • Grytekluter
  • Gryteunderlag
  • Gaffel
  • Pastasleiv
  • Bolle

Liste over oppskrifter

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Er potetene fortsatt litt harde?

    Sett tidsuret på 5 minutter til og sjekk på nytt.

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Skriv din mening Vi sjekker kommentarer og svarer på spørsmål mellom kl 9-15
Loading...

  • ,

    • MatStart

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Upassende innhold fjernes.