Torskeform med ost

Torsk bakt i form sammen med purre, tomat, fløte og revet ost er topp hverdagsmat. Vi foreslår at du lager denne med kokte poteter ved siden av, men du kan også lage ris eller pasta. 

middels
4 meninger
Middag
skarp kniv
ovn
koke

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • margarin 1 ts  
  • torskefilet 4 stk  
  • salt 1 ts  
  • pepper 0,5 ts  
  • tomat 3 stk  
  • purre 1 stk  
  • matfløte 1,5 dl  
  • ferdigrevet ost 5 dl  
  • potet 10 stk  
  • vann til koking  

Utstyr

  • Rist
  • Ildfast form
  • Teskje
  • Pensel
  • Skjærefjøl
  • Brødkniv
  • Desilitermål
  • Stoppeklokke
  • Kjele
  • Skreller
  • Grytekluter
  • Gryteunderlag
  • Gaffel
  • Pastasleiv
  • Bolle

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Er potetene fortsatt litt harde?

    Sett tidsuret på 5 minutter til og sjekk på nytt.

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.