Thaigryte med strimlet svinekjøtt

Denne thaigryten har eksotiske smaker av kokos og karripasta. Hvis du vil at gryten skal være litt sterkere eller mildere, kan du smake deg frem og justere mengden karripasta. 

middels
11 meninger
Middag
skarp kniv
steke
koke

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • løk 1 stk  
  • hvitløk 2 båter  
  • gulrot 2 stk  
  • frisk babymais 1 pakke  
  • grønn paprika 1 stk  
  • matolje Steg 8: 2 ss   Steg 11: 1 ss  
  • renskåret svinekjøtt i strimler 400 g  
  • rød karripasta 2 ss  
  • vann Steg 14: 1 dl   Steg 17: til koking  
  • kokosmelk 2 boks  
  • fullkornris 2 pakker  
  • salt 1 ts  
  • soyasaus 2 ss  

Utstyr

  • Bolle
  • Kokkekniv
  • Skjærefjøl
  • Skreller
  • Bolle
  • Stekepanne
  • Spiseskje
  • Stekespade
  • Stoppeklokke
  • Gryte
  • Sleiv
  • Desilitermål
  • Kjele
  • Teskje
  • Klype
  • Tallerken

  • Lager du mat til mange?

    Hvis det blir trangt i stekepannen, kan du steke kjøttet i flere omganger.

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å skru av begge platene!

  • Husk å skru av begge platene!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.