Tandoorimarinert torsk

Lyst på en litt spennende variant av torskemiddagen? Her marineres torsken i tandoori-krydder, yoghurt og lime. Server med ris og en frisk agurksalat! 

middels
3 meninger
Middag
skarp kniv
ovn
koke

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • tandoorikrydder 2 ss  
  • yoghurt naturell 1,5 dl  
  • lime 1 stk  
  • torskefilet 600 g  
  • jasminris 4 dl  
  • salt Steg 7: 1 ts   Steg 14: 0,25 ts  
  • matolje 1 ss  
  • agurk 1 stk  
  • sukker 2 ts  
  • eddik, 7 % 2 ss  
  • vann 1 ss  
  • pepper 0,25 ts  

Utstyr

  • Bolle
  • Spiseskje
  • Desilitermål
  • Skjærefjøl
  • Kokkekniv
  • Rist
  • Dørslag
  • Kjele med lokk
  • Teskje
  • Stoppeklokke
  • Ildfast form
  • Pensel
  • Ostehøvel
  • Skål
  • Gryteunderlag
  • Grytekluter

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å skru av ovnen og kokeplaten!

  • Husk å skru av ovnen og kokeplaten!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

  • ,

    • MatStart

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.