Hopp til hovedinnhold

Tandoorimarinert torsk

Lyst på en litt spennende variant av torskemiddagen? Her marineres torsken i tandoori-krydder, yoghurt og lime. Server med ris og en frisk agurksalat! 

vanskelighet middels
skarp kniv
ovn
koke
nødvendige verktøy

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
porsjoner
  • tandoorikrydder 2 ss  
  • yoghurt naturell 1,5 dl  
  • lime 1 stk.  
  • torskefilet 600 g  
  • jasminris 4 dl  
  • salt 1 ts  
  • matolje 1 ss  
  • agurk 1 stk.  
  • sukker 2 ts  
  • eddik, 7 % 2 ss  
  • vann 1 ss  
  • salt 0,25 ts  
  • pepper 0,25 ts  

Utstyr

  • Bolle
  • Spiseskje
  • Desilitermål
  • Skjærefjøl
  • Kokkekniv
  • Rist
  • Dørslag
  • Kjele med lokk
  • Teskje
  • Stoppeklokke
  • Ildfast form
  • Pensel
  • Ostehøvel
  • Skål
  • Gryteunderlag
  • Grytekluter

Liste over oppskrifter

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å skru av ovnen og kokeplaten!

  • Husk å skru av ovnen og kokeplaten!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Loading...

  • ,

    • MatStart

Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!