Svinebiff med yoghurtsalat

Har du lyst å lage middag til hele familien? Svinebiff smaker kjempegodt sammen med en enkel salat vendt i yoghurt. Du kan steke svinebiffen i panne eller legge den på grillen. Friskt, fargerikt og godt!

middels
67 meninger
Middag
steke
skarp kniv

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • gresk yoghurt 6 ss  
  • vårløk 2 stk  
  • cherrytomat 10 stk  
  • gul paprika 1 stk  
  • ferdigkuttet salatblanding 1 pakke  
  • ytrefilet av svin i skiver (svinefilet) 4 stk  
  • salt 0,5 ts  
  • kvernet pepper 4 drag  
  • margarin 2 ss  

Utstyr

  • Bolle
  • Spiseskje
  • Skjærefjøl
  • Kokkekniv
  • Tørkerull
  • Tallerken
  • Teskje
  • Stekepanne
  • Klype
  • Stoppeklokke

  • Tips

    Du kan også bruke rømme eller crème fraîche, istedenfor gresk yoghurt!

  • Hva er et drag pepper?

    Noen ganger krydrer vi med salt- eller pepperbørse. Da kan det være litt vanskelig å måle i ts. Vi bruker derfor drag. Et drag er den mengden du får når du vrir på kvernen en gang.

  • Vil du heller grille svinebiffene?

    Ta fatet med de krydrede svinebiffene ut, og gå til steg 13.

  • Husk å skru av platen

  • Husk å skru av platen

  • Husk å slå av grillen!

  • Husk å slå av grillen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

Vi sjekker kommentarer og svarer på spørsmål mellom kl 9-16
Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.