Ha gresk yoghurt i en bolle.
Du kan også bruke rømme eller crème fraîche, istedenfor gresk yoghurt!
Skyll vårløk. Skjær den i ringer og ha den i bollen.
Skyll cherrytomater. Del dem i to og ha tomatene over i bollen.
Skyll paprika. Skjær den i to og ta ut innholdet, slik det er gjort på bildet.
Skjær paprika i strimler og ha dem over i bollen.
Åpne posen med salat og hell innholdet over i bollen.
Bruk to spiseskjeer og bland grønnsakene godt sammen.
Legg svinebiffene på en tallerken og tørk dem forsiktig med tørkepapir.
Krydre dem med salt og pepper.
Noen ganger krydrer vi med salt- eller pepperbørse. Da kan det være litt vanskelig å måle i ts. Vi bruker derfor drag. Et drag er den mengden du får når du vrir på kvernen en gang.
Sett en stekepanne på platen og skru på sterk varme. Ha i margarin.
Ta fatet med de krydrede svinebiffene ut, og gå til steg 13.
Legg svinebiffene forsiktig ned i stekepannen, når margarinen slutter å bruse.
Stek svinebiffene i 3 minutter på hver side. Legg biffene over på en tallerken når de er ferdige, og server med salaten.
Husk å skru av platen
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Grille? Få hjelp av en voksen til å tenne grillen, og be den voksne stå ved siden av deg om du er usikker på grillingen. Legg svinebiffene på den varme grillen, og grill dem ca. 3 minutter på hver side. Snu dem med en klype. Anrett på et fat med yoghurtsalaten når de er ferdig grillet.
Husk å slå av grillen!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.