Steg
1
Ha gresk yoghurt i en bolle.
Du kan også bruke rømme eller crème fraîche, istedenfor gresk yoghurt!
2
Skyll vårløk. Skjær den i ringer og ha den i bollen.
3
Skyll cherrytomater. Del dem i to og ha tomatene over i bollen.
4
Skyll paprika. Skjær den i to og ta ut innholdet, slik det er gjort på bildet.
5
Skjær paprika i strimler og ha dem over i bollen.
6
Åpne posen med salat og hell innholdet over i bollen.
7
Bruk to spiseskjeer og bland grønnsakene godt sammen.
8
Legg svinebiffene på en tallerken og tørk dem forsiktig med tørkepapir.
9
Krydre dem med salt og pepper.
Noen ganger krydrer vi med salt- eller pepperbørse. Da kan det være litt vanskelig å måle i ts. Vi bruker derfor drag. Et drag er den mengden du får når du vrir på kvernen en gang.
10
Sett en stekepanne på platen og skru på sterk varme. Ha i margarin.
Ta fatet med de krydrede svinebiffene ut, og gå til steg 13.
11
Legg svinebiffene forsiktig ned i stekepannen, når margarinen slutter å bruse.
12
Stek svinebiffene i 3 minutter på hver side. Legg biffene over på en tallerken når de er ferdige, og server med salaten.
Husk å skru av platen
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
13
Grille? Få hjelp av en voksen til å tenne grillen, og be den voksne stå ved siden av deg om du er usikker på grillingen. Legg svinebiffene på den varme grillen, og grill dem ca. 3 minutter på hver side. Snu dem med en klype. Anrett på et fat med yoghurtsalaten når de er ferdig grillet.
Husk å slå av grillen!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.