Svinebiff i ciabatta

Svinebiff i ciabatta med en enkel råkostsalat laget av eple, gulrot, rosin og eplejucie.

middels
8 meninger
Middag
steke
skarp kniv

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • ciabattabrød 4 stk  
  • gulrot 1 stk  
  • eple 1 stk  
  • rosiner 1 dl  
  • eplejuice 2 ss  
  • ytrefilet av svin i skiver (svinefilet) 4 stk  
  • salt 0,5 ts  
  • pepper 4 drag  
  • margarin 1 ss  
  • rømme 4 ss  

Utstyr

  • Rist
  • Grytekluter
  • Skreller
  • Tallerken
  • Rivjern
  • Bolle
  • Målebeger
  • Spiseskje
  • Tørkerull
  • Stekepanne
  • Klype
  • Brødkniv

  • Lyst på en grov variant?

    Du kan også bruke grove ciabattaer, eller - rundstykker. Det er også veldig godt!

    Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Hva er et drag pepper?

    Noen ganger krydrer vi med salt- eller pepperbørse. Da kan det være litt vanskelig å måle i ts. Vi bruker derfor drag. Et drag er den mengden du får når du vrir på kvernen en gang.

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.