• Steg 1

  • Steg 2

  • Steg 3

    • Rist

    Du kan også bruke grove ciabattaer, eller - rundstykker. Det er også veldig godt!

    Lyst på en grov variant?

    Du kan også bruke grove ciabattaer, eller - rundstykker. Det er også veldig godt!

    Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Steg 4

    • Grytekluter

    Husk å skru av ovnen!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Steg 5

    • Skreller
  • Steg 6

    • Tallerken
    • Rivjern
    • Bolle
  • Steg 7

    • Målebeger
  • Steg 8

    • Spiseskje
  • Steg 9

    • Tallerken
    • Tørkerull
  • Steg 10

    Noen ganger krydrer vi med salt- eller pepperbørse. Da kan det være litt vanskelig å måle i ts. Vi bruker derfor drag. Et drag er den mengden du får når du vrir på kvernen en gang.

    Hva er et drag pepper?

    Noen ganger krydrer vi med salt- eller pepperbørse. Da kan det være litt vanskelig å måle i ts. Vi bruker derfor drag. Et drag er den mengden du får når du vrir på kvernen en gang.

  • Steg 11

    • Spiseskje
    • Stekepanne
  • Steg 12

    • Klype
  • Steg 13

    • Tallerken

    Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av platen!

  • Steg 14

    • Brødkniv

    Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

    OK!
    Ferdig!
  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!