Suovas i pitabrød

Gatemat fra nord! Suovas i pita, eller reinsdyrkebab, går raskt å tilberede og smaker utrolig godt. Mikset med deilig rømmedressing og sprø salat er dette skikkelig digg rett. Du kan også bruke vanlig reinsdyrskav i stedet for suovas, som er røkt reinsdyrskav. 

middels
25 meninger
skarp kniv
steke

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • lettrømme 2,5 dl  
  • hvitløkspulver 1 ts  
  • flytende honning 1 ts  
  • salt og kvernet pepper smak til med litt  
  • rød løk 1 stk  
  • agurk 0,5 stk  
  • skall av sitron 1 stk  
  • hjertesalat 1 stk  
  • grovt pitabrød 4 stk  
  • margarin 2 ss  
  • suovas (røkt reinsdyrskav) 400 g  

Utstyr

  • Desilitermål
  • Skjærefjøl
  • Kokkekniv
  • Bolle
  • Rivjern
  • Tallerken
  • Rist
  • Stoppeklokke
  • Klype
  • Stekepanne
  • Tallerken
  • Spiseskje
  • Stekespade

  • Vanskelig?

    Skjær løken i skiver, og skjær skivene i mindre biter.

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å skru av platen når du er ferdig!

  • Husk å skru av platen når du er ferdig!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.