Hopp til hovedinnhold

Spinatsuppe med egg

En klassisk spinatsuppe er skikkelig godt! Her kan du bruke frossen spinat, som du gjerne kan ta ut av fryseren rett før du starter. I denne oppskriften er det flere prosesser: Man skal koke egg, kutte grønnsaker og lage suppe ,- derfor er det lurt å se gjennom oppskriften før man starter.

vanskelighet vanskelig
skarp kniv
koke
nødvendige verktøy

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
porsjoner
  • egg 4 stk.  
  • vann til koking  
  • løk 1 stk.  
  • purre 50 g  
  • nøytral olje 1 ss  
  • frossen spinat 300 g  
  • vann 8 dl  
  • grønnsakbuljong (terning) 2 terninger  
  • crème fraîche orginal, 35 % 1 dl  
  • kvernet pepper smak til med litt  

Utstyr

  • Kjele
  • Kjele
  • Målebeger
  • Stoppeklokke
  • Skjærefjøl
  • Kokkekniv
  • Skål
  • Dørslag
  • Gryteklut
  • Gryte
  • Vekt
  • Sleiv
  • Målebeger
  • Stavmikser
  • Gryteunderlag

Liste over oppskrifter

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å skru av kokeplaten!

  • Husk å skru av kokeplaten!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Skriv din mening Vi sjekker kommentarer og svarer på spørsmål mellom kl 9-15
Loading...

  • ,

    • MatStart

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Upassende innhold fjernes.