Salatwrap med biffstrimler

Salatblader er supert å bruke til å «wrappe». Her har vi fylt salatblader med biffstrimler, søt chilisaus og vårløk. En litt enkel og kjapp middag. Vi har beregnet 3 «wrapper» til hver porsjon. Når du skal steke kjøtt er det et godt tips å la det ligge ute i romtemperatur på kjøkkenbenken i 30 min før du steker det, - da får du best resultat.

middels
17 meninger
Middag
skarp kniv
steke

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • margarin 1 ss  
  • biffkjøtt i strimler 200 g  
  • salt 0,25 ts  
  • pepper 0,25 ts  
  • hjertesalat 1 stk  
  • vårløk 1 stk  
  • søt chilisaus 4 ss  

Utstyr

  • Stekepanne
  • Stekespade
  • Spiseskje
  • Stoppeklokke
  • Teskje
  • Skjærefjøl
  • Kokkekniv
  • Tallerken

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av platen!

  • Lager du fler enn 2 porsjoner?

    Vi har beregnet 3 salatblader per porsjon. Hvis du f.eks. lager 4 porsjoner river du av 12 salatblader.

  • Lyst på mer smak?

    Du kan også drysse over litt ost og grønnsaker, som f.eks. mais.

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.