Steg
1
Sett en stekepanne på platen og skru på høy varme. Ha i margarin eller smør.
2
Ha i biffstrimlene når margarinen slutter å bruse.
3
Bruk stekespaden til snu litt på kjøttstrimlene og stek til de har fått fin, brun farge. Dette tar ca. 5 minutter.
4
Dryss over salt og pepper. Skyv stekepannen bort fra den varme platen, eller sett den på et gryteunderlag på benken.
Husk å skru av platen!
5
Vask salaten. Fjern de ytterste bladene hvis de er visne. Skjær av den nederste delen av salaten. Bruk klogrepet, så du beskytter fingrene.
6
Ta av seks store blader av salaten og legg dem på en tallerken eller et fat.
Vi har beregnet 3 salatblader per porsjon. Hvis du f.eks. lager 4 porsjoner river du av 12 salatblader.
7
Skjær resten av salaten i tynne strimler.
8
Skjær vårløken i tynne strimler.
9
Fordel strimlet salat og vårløk på hvert salatblad. Hvis du vil, kan du spare litt til å drysse over helt til slutt.
10
Fordel kjøttbitene på salatbladene.
Du kan også drysse over litt ost og grønnsaker, som f.eks. mais.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
11
Fordel søt chilisaus over salatwrappene.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.