Hopp til hovedinnhold

Restewrap med pinnekjøtt eller ribbe

Hvis du har rester av pinnekjøtt eller ribbe hjemme, er dette en super måte å få brukt opp restene på! Har du litt mer, eller mindre kjøtt, enn det som står i oppskriften så gjør ikke det så mye. Sammen med litt salat, og rosa rømme blir dette skikkelig godt. Du kan også varme opp kjøttet litt i mikroen eller i ovn, hvis du vil det.

vanskelighet lett
skarp kniv
ovn
nødvendige verktøy

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
porsjoner
  • alternativ 1: ferdigdampet pinnekjøtt 400 g  
  • alternativ 2: stekt ribbe 400 g  
  • rømme 4 ss  
  • tyttebærsyltetøy 2 ss  
  • agurk 1 bit  
  • blandet babybladsalat 1 pk  
  • hvetetortilla 4 stk.  

Utstyr

  • Vekt
  • Bolle
  • Skjærefjøl
  • Kokkekniv
  • Skål
  • Spiseskje
  • Aluminiumsfolie
  • Grytekluter

Liste over oppskrifter

  • Bruker du pinnekjøtt?

    Plukk kjøttet av beina, og vei opp uten bein.

  • Tips!

    Du kan også varme opp kjøttet litt i mikroen eller i ovn.

  • Tips til andre grønnsaker

    Du kan f.eks. også bruke vårløk eller rødløk.

  • Vask salaten!

    Hvis salaten ikke er ferdigvasket må du gjøre det.

  • Varme i mikro´n?

    Du kan også varme i mikro´n. Les på pakken hvordan du gjør det.

    Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Skriv din mening Vi sjekker kommentarer og svarer på spørsmål mellom kl 9-15
Loading...

  • ,

    • MatStart

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Upassende innhold fjernes.