Hvis du har rester av pinnekjøtt eller ribbe hjemme, er dette en super måte å få brukt opp restene på! Har du litt mer, eller mindre kjøtt, enn det som står i oppskriften så gjør ikke det så mye. Sammen med litt salat, og rosa rømme blir dette skikkelig godt. Du kan også varme opp kjøttet litt i mikroen eller i ovn, hvis du vil det.
Sett en rist midt i en tom stekeovn.
Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk under- og overvarme.
Finn frem den mengden kjøtt du trenger. Bruk gjerne en vekt for å beregne. Bruk gjerne en skål eller tallerken når du veier opp. Har du mindre kjøtt enn det som står i oppskriften, kan du ta litt mer av tilbehøret.
Plukk kjøttet av beina, og vei opp uten bein.
Pinnekjøttet kan rives, slik at det blir små biter. Ribben kan du skjære i skiver. Ha kjøttet i en skål eller på en tallerken som du kan sette frem på middagsbordet.
Du kan også varme opp kjøttet litt i mikroen eller i ovn.
Tørk av fjøla. Ha rømme og tyttebærsyltetøy i en skål.
Bland sammen.
Skyll agurk. Skjær av den mengden du trenger. Skjær agurkbitene først i tre, og kutt den i staver, slik som vist på bildet.
Du kan f.eks. også bruke vårløk eller rødløk.
Ha salaten i en skål.
Hvis salaten ikke er ferdigvasket må du gjøre det.
Pakk tortillalefser inn i aluminiumsfolie. Du kan bruke fine eller grove tortillalefser.
Varm i stekeovnen i 2 minutter.
Du kan også varme i mikro´n. Les på pakken hvordan du gjør det.
Husk å ta tiden!
Bruk grytekluter til å ta ut tortillalefsene. Server de varme lefsene med kjøtt, agurk, salat og tyttebærrømme.
Husk å skru av ovnen!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din
Upassende innhold fjernes.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.