Steg
1
Sett en rist midt i en tom stekeovn.
2
Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk under- og overvarme.
3
Finn frem den mengden kjøtt du trenger. Bruk gjerne en vekt for å beregne. Bruk gjerne en skål eller tallerken når du veier opp. Har du mindre kjøtt enn det som står i oppskriften, kan du ta litt mer av tilbehøret.
Plukk kjøttet av beina, og vei opp uten bein.
4
Pinnekjøttet kan rives, slik at det blir små biter. Ribben kan du skjære i skiver. Ha kjøttet i en skål eller på en tallerken som du kan sette frem på middagsbordet.
Du kan også varme opp kjøttet litt i mikroen eller i ovn.
5
Tørk av fjøla. Ha rømme og tyttebærsyltetøy i en skål.
6
Bland sammen.
7
Skyll agurk. Skjær av den mengden du trenger. Skjær agurkbitene først i tre, og kutt den i staver, slik som vist på bildet.
Du kan f.eks. også bruke vårløk eller rødløk.
8
Ha salaten i en skål.
Hvis salaten ikke er ferdigvasket må du gjøre det.
9
Pakk tortillalefser inn i aluminiumsfolie. Du kan bruke fine eller grove tortillalefser.
10
Varm i stekeovnen i 2 minutter.
Husk å ta tiden!
Du kan også varme i mikro´n. Les på pakken hvordan du gjør det.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
11
Bruk grytekluter til å ta ut tortillalefsene. Server de varme lefsene med kjøtt, agurk, salat og tyttebærrømme.
Husk å skru av ovnen!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.