Pasta og laks

Har du smakt pasta med laks før? Det er kjempegodt! Pastaen skal kokes, og laksen stekes. Det er lurt å lese gjennom oppskriften før du setter i gang, slik at du vet hva som skal gjøres underveis. Hvis du vil, kan du også bruke andre fisketyper, som for eksempel ørret, torsk eller sei.

middels
153 meninger
Middag
skarp kniv
koke
steke

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • vann til koking  
  • salt 1 ts  
  • tagliatelle 300 g  
  • laksefilet 4 stk  
  • frosne erter 4 dl  
  • crème fraîche orginal, 35 % 1 dl  
  • margarin 1 ss  

Utstyr

  • Kjele
  • Desilitermål
  • Teskje
  • Vekt
  • Tresleiv
  • Stoppeklokke
  • Skjærefjøl
  • Kokkekniv
  • Tallerken
  • Dørslag
  • Spiseskje
  • Stekepanne
  • Stekespade

  • Ser din kjøkkenvekt annerledes ut?

    Det finnes mange ulike kjøkkenvekter. Det er lurt å lære seg å bruke den som finnes hjemme hos deg.

  • Hvorfor en tallerken i vasken?

    Vi setter en tallerken under dørslaget for at maten ikke skal komme i kontakt med bakteriene i vasken.

  • Lager du mange porsjoner?

    Hvis du har mye laks er det lurt å dele opp fisken og steke det i flere omganger, slik at det ikke blir så mye i pannen på en gang.

  • Har du husket å slå av platene?

  • Har du husket å slå av platene?

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.