Pasta med lammeskav

Lammeskav er enkelt å lage, og passer godt sammen med pasta i en hverdagsmiddag på høsten. Her har vi brukt pasta penne, men du kan gjerne bruke andre typer pasta eller bruke rester av ferdigkokt pasta som du varmer opp.

middels
56 meninger
Middag
skarp kniv
steke
koke

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • lammeskav 1 pakke á 400 g  
  • salt Steg 2: 1 ts   Steg 18: 1 ts  
  • vann til koking  
  • pasta penne 6 dl  
  • vårløk 4 stk  
  • gulrot 1 stk  
  • smør Steg 11: 1 ss   Steg 15: 1 ss  
  • pepper 0,5 ts  
  • crème fraîche orginal, 35 % 1 beger  
  • frisk timian 3 stilker  

Utstyr

  • Saks
  • Kjele
  • Målebeger
  • Teskje
  • Tresleiv
  • Stoppeklokke
  • Skjærefjøl
  • Kokkekniv
  • Skål
  • Skreller
  • Dørslag
  • Tallerken
  • Grytekluter
  • Stekepanne
  • Spiseskje
  • Stekespade

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Hvorfor en tallerken i vasken?

    Vi setter en tallerken under dørslaget, for at maten ikke skal komme i kontakt med bakteriene i vasken.

    Har du husket å skru av kokeplaten?

  • Har du husket å skru av kokeplaten?

  • Ble sausen veldig tykk?

    Prøv å ha i litt vann og rør rundt, da blir sausen tynnere.

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.