Text associated with the badge for accessibility reasons

Miniburgere

2 burgere på en dag? Hvis du lager dem små, så kan du spise flere! Disse miniburgerne er kjempegode! Burgerne kan stekes i pannen, og de kan også grilles! Hvis du vil grille dem, må du avtale med en voksen. Da kan du gjøre alle forberedelser selv, mens en voksen hjelper deg med grillingen. 4 porsjoner gir ca. 8 miniburgere.

middels
56 meninger
Middag
steke
skarp kniv

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • kremost med urter 1 boks  
  • kvernet pepper Steg 1: 2 drag   Steg 4: 2 drag  
  • sitron 1 båt  
  • kjøttdeig 400 g  
  • salt 0,5 ts  
  • vann Steg 5: 2 ss   Steg 6: litt  
  • margarin 1 ss  
  • blandet babybladsalat 1 pose  
  • små hamburgerbrød 8 stk  
  • trepinne 8 stk  
  • cherrytomat 16 stk  

Utstyr

  • Bolle
  • Kokkekniv
  • Skjærefjøl
  • Gaffel
  • Bolle
  • Tresleiv
  • Teskje
  • Spiseskje
  • Stekepanne
  • Tallerken
  • Stekespade
  • Stoppeklokke
  • Smørkniv

  • Hva er et drag?

    Noen ganger krydrer vi med salt- eller pepperbørse. Da kan det være litt vanskelig å måle i ts. Vi bruker derfor drag. Et drag er den mengden du får når du vrir på kvernen en gang.

  • Grille?

    Legg burgerne på et fat og gå rett til steg 17.

  • Steker du mange?

    Stek i flere omganger, slik at det ikke blir for mange burgere i pannen samtidig.

  • Husk å skru av stekeplaten!

  • Husk å skru av stekeplaten!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.