• Bolle

    Hva er et drag?

    Noen ganger krydrer vi med salt- eller pepperbørse. Da kan det være litt vanskelig å måle i ts. Vi bruker derfor drag. Et drag er den mengden du får når du vrir på kvernen en gang.

    • Kokkekniv
    • Skjærefjøl
    • Gaffel
    • Bolle
    • Tresleiv
    • Teskje
    • Spiseskje
    • Kokkekniv
  • Grille?

    Legg burgerne på et fat og gå rett til steg 17.

    • Spiseskje
    • Stekepanne
    • Tallerken
    • Stekespade
    • Stoppeklokke

    Steker du mange?

    Stek i flere omganger, slik at det ikke blir for mange burgere i pannen samtidig.

  • Husk å skru av stekeplaten!

  • Husk å skru av stekeplaten!

    • Smørkniv
  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

    OK!
    Ferdig!
  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!