Dette er skikkelig "lørdagskosemat" du kan overraske de der hjemme med. Det tar ca. 1 time å lage kyllingretten, og husk å kose deg på kjøkkenet mens du holder på!
Sett en rist midt i stekeovnen.
Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk over- og undervarme.
Legg to og to baconskiver inntil hverandre på en fjøl.
Du trenger
Tørk av kyllingfiletene med tørkerull og legg dem over baconskivene.
Rull hver kyllingfilet inn i baconskivene. Vask hendene dine godt etter at du er ferdig med å ta på kjøttet.
Sett en stekepanne på platen og skru på middels varme. Ha i margarin.
Bruk en klype og legg kyllingfileter i stekepannen, når margarinen slutter å bruse. Stek filetene i 2 minutter på hver side, til de har fått fin brunfarge.
Husk å slå av platen!
Finn frem en ildfast form. Klipp opp posen med wokgrønnsaker og ha dem i den ildfaste formen.
Ha sursøt saus over grønnsakene og bland godt.
Legg kyllingfiletene over grønnsakene.
Sett den ildfaste formen inn på den ene siden av risten i stekeovnen. Stek i 30 minutter.
Har du husket å ta tiden?
Les på pakken med hvitløksbaguetter og sjekk hvor lenge de skal stekes.
Legg baguettene inn på risten i stekeovnen. Hvis baguettene skal stekes i 12 minutter, setter du dem inn når det er 12 minutter igjen til kyllingen er ferdig.
Ta ut baguettene med en klype og legg dem på en tallerken med et ark tørkerull.
Bruk grytekluter og ta ut den ildfaste formen. Sett den på et gryteunderlag. Del baguettene opp i mindre biter og rop inn alle som skal spise!
Har du husket å skru av ovnen?
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din
Upassende innhold fjernes.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.