Sett en rist midt i stekeovnen.
UTSTYR
  • Rist
    Rist

Steg

1

Sett en rist midt i stekeovnen. 

Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk over- og undervarme.

Steg

2

Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk over- og undervarme.

Legg to og to baconskiver inntil hverandre på en fjøl.
UTSTYR
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl

Steg

3

Legg to og to baconskiver inntil hverandre på en fjøl. 

Du trenger
bacon:
8 skiver
Tørk av kyllingfiletene med tørkerull og legg dem over baconskivene.
UTSTYR
  • Tørkerull
    Tørkerull

Steg

4

Tørk av kyllingfiletene med tørkerull og legg dem over baconskivene. 

Du trenger
kyllingfilet:
4 stk.
Rull hver kyllingfilet inn i baconskivene. Vask hendene dine godt etter at du er ferdig med å ta på kjøttet.

Steg

5

Rull hver kyllingfilet inn i baconskivene. Vask hendene dine godt etter at du er ferdig med å ta på kjøttet.

Sett en stekepanne på platen og skru på middels varme. Ha i margarin.
UTSTYR
  • Spiseskje
    Spiseskje
  • Stekepanne
    Stekepanne

Steg

6

Sett en stekepanne på platen og skru på middels varme. Ha i margarin. 

Du trenger
margarin:
1 ss
Bruk en klype og legg kyllingfileter i stekepannen, når margarinen slutter å bruse. Stek filetene i 2 minutter på hver side, til de har fått fin brunfarge.
UTSTYR
  • Tidsur
    Stoppeklokke
  • Klype
    Klype

Steg

7

Bruk en klype og legg kyllingfileter i stekepannen, når margarinen slutter å bruse. Stek filetene i 2 minutter på hver side, til de har fått fin brunfarge.

Finn frem en ildfast form. Klipp opp posen med wokgrønnsaker og ha dem i den ildfaste formen.
UTSTYR
  • Saks
    Saks
  • Ildfast form
    Ildfast form

Steg

8

Finn frem en ildfast form. Klipp opp posen med wokgrønnsaker og ha dem i den ildfaste formen.

Du trenger
wokgrønnsaker:
1 pose
Ha sursøt saus over grønnsakene og bland godt.
UTSTYR
  • Spiseskje
    Spiseskje

Steg

9

Ha sursøt saus over grønnsakene og bland godt.

Du trenger
sursøt saus:
1 glass
Legg kyllingfiletene over grønnsakene.

Steg

10

Legg kyllingfiletene over grønnsakene.

Sett den ildfaste formen inn på den ene siden av risten i stekeovnen. Stek i 30 minutter.
UTSTYR
  • Tidsur
    Stoppeklokke

Steg

11

Sett den ildfaste formen inn på den ene siden av risten i stekeovnen. Stek i 30 minutter. 

Les på pakken med hvitløksbaguetter og sjekk hvor lenge de skal stekes.

Steg

12

Les på pakken med hvitløksbaguetter og sjekk hvor lenge de skal stekes. 

Legg baguettene inn på risten i stekeovnen. Hvis baguettene skal stekes i 12 minutter, setter du dem inn når det er 12 minutter igjen til kyllingen er ferdig.

Steg

13

Legg baguettene inn på risten i stekeovnen. Hvis baguettene skal stekes i 12 minutter, setter du dem inn når det er 12 minutter igjen til kyllingen er ferdig.

Du trenger
hvitløksbaguett:
2 stk.
Ta ut baguettene med en klype og legg dem på en tallerken med et ark tørkerull.
UTSTYR
  • Klype
    Klype
  • Tørkerull
    Tørkerull
  • Tallerken
    Tallerken

Steg

14

Ta ut baguettene med en klype og legg dem på en tallerken med et ark tørkerull.

Bruk grytekluter og ta ut den ildfaste formen. Sett den på et gryteunderlag. Del baguettene opp i mindre biter og rop inn alle som skal spise!
UTSTYR
  • Grytekluter
    Grytekluter
  • Gryteunderlag
    Gryteunderlag

Steg

15

Bruk grytekluter og ta ut den ildfaste formen. Sett den på et gryteunderlag. Del baguettene opp i mindre biter og rop inn alle som skal spise!