Dette er en fargerik og fristende wok med kylling og grønnsaker, som du kan lage til familien. Du kan gjerne servere kyllingwokken sammen med ris eller godt brød.
Tørk kyllingfiletene med tørkepapir.
Skjær kyllingfilet i to på langs og deretter i skiver på tvers. Vask deg godt på hendene når du er ferdig med å ta på kjøttet.
Du trenger
Sett en stekepanne på platen og skru på høy varme. Ha i margarin.
Bruk stekespaden og løft halvparten av kyllingbitene over i pannen, når margarinen slutter å bruse. Stek bitene i 3 minutter, eller til de har en fin gylden farge.
Ha de stekte kyllingbitene over i en bolle.
Sett stekepannen tilbake på platen og ha i margarin. Ha resten av kyllingbitene i pannen og stek dem i 3 minutter, eller til de har en fin gylden farge.
Når kyllingen har fått en fin gylden farge har du bitene i bollen tilbake i stekepannen.
Klipp opp posen med wokgrønnsaker og hell dem i stekepannen sammen med kyllingbitene. Vend rundt med stekespaden og stek i 4 minutter.
Istedenfor å bruke frosne grønnsaker, kan du kutte opp for eksempel gulrot, paprika, brokkoli eller sukkererter i små biter og ha dem i pannen.
Klipp opp posen med woksaus og hell sausen i stekepannen. Stek i 2 minutter og maten er klar!
Husk å skru av stekeplaten!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din
Upassende innhold fjernes.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.