Tørk kyllingfiletene med tørkepapir.
UTSTYR
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl
  • Tørkerull
    Tørkerull

Steg

1

Tørk kyllingfiletene med tørkepapir. 

Skjær kyllingfilet i to på langs og deretter i skiver på tvers. Vask deg godt på hendene når du er ferdig med å ta på kjøttet.
UTSTYR
  • Kokkekniv
    Kokkekniv

Steg

2

Skjær kyllingfilet i to på langs og deretter i skiver på tvers. Vask deg godt på hendene når du er ferdig med å ta på kjøttet.

Du trenger
kyllingfilet:
4 stk.
Sett en stekepanne på platen og skru på høy varme. Ha i margarin.
UTSTYR
  • Stekespade
    Stekespade
  • Stekepanne
    Stekepanne
  • Spiseskje
    Spiseskje

Steg

3

Sett en stekepanne på platen og skru på høy varme. Ha i margarin. 

Du trenger
margarin:
1 ss
Bruk stekespaden og løft halvparten av kyllingbitene over i pannen, når margarinen slutter å bruse. Stek bitene i 3 minutter, eller til de har en fin gylden farge.
UTSTYR
  • Tidsur
    Stoppeklokke

Steg

4

Bruk stekespaden og løft halvparten av kyllingbitene over i pannen, når margarinen slutter å bruse. Stek bitene i 3 minutter, eller til de har en fin gylden farge. 

Ha de stekte kyllingbitene over i en bolle.
UTSTYR
  • Bolle
    Bolle

Steg

5

Ha de stekte kyllingbitene over i en bolle.

Sett stekepannen tilbake på platen og ha i margarin. Ha resten av kyllingbitene i pannen og stek dem i 3 minutter, eller til de har en fin gylden farge.
UTSTYR
  • Spiseskje
    Spiseskje

Steg

6

Sett stekepannen tilbake på platen og ha i margarin. Ha resten av kyllingbitene i pannen og stek dem i 3 minutter, eller til de har en fin gylden farge. 

Du trenger
margarin:
1 ss
Når kyllingen har fått en fin gylden farge har du bitene i bollen tilbake i stekepannen.

Steg

7

Når kyllingen har fått en fin gylden farge har du bitene i bollen tilbake i stekepannen. 

Klipp opp posen med wokgrønnsaker og hell dem i stekepannen sammen med kyllingbitene. Vend rundt med stekespaden og stek i 4 minutter.
UTSTYR
  • Saks
    Saks

Steg

8

Klipp opp posen med wokgrønnsaker og hell dem i stekepannen sammen med kyllingbitene. Vend rundt med stekespaden og stek i 4 minutter.

Du trenger
wokgrønnsaker:
1 pose

Istedenfor å bruke frosne grønnsaker, kan du kutte opp for eksempel gulrot, paprika, brokkoli eller sukkererter i små biter og ha dem i pannen.

Klipp opp posen med woksaus og hell sausen i stekepannen. Stek i 2 minutter og maten er klar!

Steg

9

Klipp opp posen med woksaus og hell sausen i stekepannen. Stek i 2 minutter og maten er klar!

Du trenger
ferdig woksaus:
1 pose