Kyllingsuppe med karri

En deilig, gul suppe som hele familien vil like. Masse god karrismak, med revet kylling og erter. Her kan du bruke ferdiggrillede kyllinglår, eller kyllingrester fra middagen i går. Hvis du bruker rester så tar du den mengden du har.

middels
28 meninger
koke
skarp kniv

Ingredienser

Denne oppskriften gir 4 porsjoner

  • løk 1 stk  
  • grønt eple 1 stk  
  • margarin 2 ss  
  • karri 1 ss  
  • hvetemel 4 ss  
  • vann 1 l  
  • hønsebuljongterning 2 terninger  
  • matfløte 2 dl  
  • ferdigstekt kyllingkjøtt 200 gram  
  • frosne erter 1,5 dl  
  • salt smak til med litt  
  • pepper smak til med litt  

Utstyr

  • Kokkekniv
  • Skjærefjøl
  • Skål
  • Kjele
  • Spiseskje
  • Stoppeklokke
  • Sleiv
  • Desilitermål
  • Stavmikser
  • Målebeger
  • Teskje

  • Har du epledeler?

    Du kan enkelt dele opp eplet med en epledeler. Det båtene i mindre biter.

  • Skummer det veldig?

    Ta en liten pause, og fortsett når skummet har lagt seg litt.

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

Vi sjekker kommentarer og svarer på spørsmål mellom kl 9-16
Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.