Hopp til hovedinnhold

Kyllingsuppe med karri

En deilig, gul suppe som hele familien vil like. Masse god karrismak, med revet kylling og erter. Her kan du bruke ferdiggrillede kyllinglår, eller kyllingrester fra middagen i går. Hvis du bruker rester så tar du den mengden du har.

koke
skarp kniv

Ingredienser

Denne oppskriften gir 4 porsjoner

  • løk 1 stk.  
  • grønt eple 1 stk.  
  • margarin 2 ss  
  • karri 1 ss  
  • hvetemel 4 ss  
  • vann 1 l  
  • hønsebuljongterning 2 terninger  
  • matfløte 2 dl  
  • ferdigstekt kyllingkjøtt 200 g  
  • frosne erter 1,5 dl  
  • salt smak til med litt  
  • pepper smak til med litt  

Utstyr

  • Kokkekniv
  • Skjærefjøl
  • Skål
  • Kjele
  • Spiseskje
  • Stoppeklokke
  • Sleiv
  • Desilitermål
  • Stavmikser
  • Målebeger
  • Teskje

  • Har du epledeler?

    Du kan enkelt dele opp eplet med en epledeler. Det båtene i mindre biter.

  • Skummer det veldig?

    Ta en liten pause, og fortsett når skummet har lagt seg litt.

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Skriv din mening Vi sjekker kommentarer og svarer på spørsmål mellom kl 9-15
Loading...

  • ,

    • MatStart

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.