Hopp til hovedinnhold

Karbonade- og pastaform

En lettvint og god hverdagsrett du kan lage til hele familien! Vi har brukt smøreost med baconsmak, men bruk gjerne en annen smak du liker. Skal du lage middag til flere, bruk en stor ildfast form.

vanskelighet vanskelig
skarp kniv
koke
ovn
nødvendige verktøy

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
porsjoner
  • vårløk 1 bunt  
  • karbonade 8 stk.  
  • maiskorn 1 boks  
  • vann til koking  
  • salt 0,5 ts  
  • pastaskruer 300 g  
  • baconost 1 tube  

Utstyr

  • Rist
  • Kokkekniv
  • Ildfast form
  • Skjærefjøl
  • Klut
  • Kjele
  • Desilitermål
  • Teskje
  • Vekt
  • Plastbolle
  • Tresleiv
  • Stoppeklokke
  • Dørslag
  • Tallerken
  • Spiseskje
  • Grytekluter
  • Gryteunderlag

Liste over oppskrifter

  • Vanskelig å veie?

    Sett en plastbolle på vekten og nullstill, slik at det står 0 g på vekten. Det finnes mange forskjellige vekter. Hvis du ikke kjenner vekten dere har hjemme, spør en voksen.

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Hvorfor en tallerken i vasken?

    Vi setter en tallerken under dørslaget, for at maten ikke skal komme i kontakt med bakteriene i vasken.

    Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å skru av stekeovnen!

  • Husk å skru av stekeovnen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Skriv din mening Vi sjekker kommentarer og svarer på spørsmål mellom kl 9-15
Loading...

  • ,

    • MatStart

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Upassende innhold fjernes.