Julepølse med masse godt

Julepølse er det samme som medisterpølse og smaker kjempegodt i førjulstiden. Her har vi skåret den ut i et morsomt mønster og lagt den i en form med epler, rosiner, søtpotet, løk og klementin!

middels
33 meninger
Middag
skarp kniv
ovn

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • søtpotet 1 stk  
  • rødt eple 1 stk  
  • rødløk 1 stk  
  • matolje 2 ss  
  • salt 0,5 ts  
  • pepper 0,5 ts  
  • rosiner 0,5 dl  
  • julepølse 1 stk  
  • klementin 1 stk  

Utstyr

  • Rist
  • Rotskreller
  • Skjærefjøl
  • Klut
  • Kokkekniv
  • Liten langpanne
  • Epledeler
  • Spiseskje
  • Teskje
  • Målebeger
  • Stoppeklokke
  • Gryteunderlag
  • Grytekluter

  • Har du ikke epledeler?

    Da går det fint å bruke en kniv isteden!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

Vi sjekker kommentarer og svarer på spørsmål mellom kl 9-16
Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.