Hopp til hovedinnhold

Hjemmelagde fiskekaker

Nystekte, hjemmelagde fiskekaker smaker kjempegodt! Det er også veldig gøy å lage sine egne fiskekaker. Fisk, egg og melk bør være kjøleskapskalde ,- da blir resulatet topp. Sammen med agurkdressing, kokte poteter og litt salat blir dette en super middag.

vanskelighet vanskelig
skarp kniv
koke
maskin
steke
nødvendige verktøy

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
porsjoner
  • agurk 0,5 stk.  
  • salt 0,25 ts  
  • vann til koking  
  • potet 10 stk.  
  • crème fraîche orginal, 35 % 2 dl  
  • salt 0,25 ts  
  • kvernet pepper 4 drag  
  • seifilet 500 g  
  • vårløk 4 stk.  
  • egg 2 stk.  
  • melk 1 dl  
  • salt 1 ts  
  • pepper 0,25 ts  
  • potetmel 1 ss  
  • margarin 2 ss  
  • blandet babybladsalat 1 pose  

Utstyr

  • Rivjern
  • Tallerken
  • Kokkekniv
  • Teskje
  • Kjele
  • Skreller
  • Bolle
  • Målebeger
  • Stoppeklokke
  • Skjærefjøl
  • Food processor
  • Vekt
  • Kopp
  • Desilitermål
  • Spiseskje
  • Stekepanne
  • Gaffel
  • Pastasleiv
  • Bolle

Liste over oppskrifter

  • Hva er et drag?

    Noen ganger krydrer vi med salt- eller pepperbørse. Da kan det være litt vanskelig å måle i ts. Vi bruker derfor drag. Et drag er den mengden du får når du vrir på kvernen en gang.

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Eggeskall i koppen?

    Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.

  • Husk å skru av stekeplaten når du er ferdig!

  • Husk å skru av stekeplaten når du er ferdig!

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Skriv din mening Vi sjekker kommentarer og svarer på spørsmål mellom kl 9-15
Loading...

  • ,

    • MatStart

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Upassende innhold fjernes.