Denne oppskriften gir 8 deilige og saftige havrepannekaker, vi har beregnet 2 stykker til hver. Hva med å overraske familien med nystekte pannekaker til middag eller frokost?
Denne oppskriften gir 4 porsjoner
Mål opp mel og ha det i en stor bolle.
Du trenger
Mål opp havregryn og ha det i bollen.
Ha i salt.
Mål opp melk.
Ha halvparten av melken i bollen.
Sett stikkontakten til håndmikseren i støpselet.
Bruk håndmikseren og bland til røren er klumpefri.
Ha i resten av melken.
Knekk ett og ett egg i en kopp og ha det i røren.
Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.
Bland godt med håndmikseren til røren er jevn, og det ikke er noen melklumper. Sett røren i kjøleskapet i 15 minutter.
Husk å ta tiden!
Sett en stekepanne på platen og skru på middels varme. Ha i 1 ts margarin.
Bruk en øse og hell litt pannekakerøre i stekepannen, når margarinen sluttet å bruse.
Når pannekakerøren begynner å stivne kan du sjekke om pannekaken har fått en fin gyllen brunfarge på undersiden. Bruk en stekespade.
Snu pannekaken og stek den på den andre siden.
Legg pannekaken over på en tallerken. Legg et rent kjøkkenhåndkle over, for å holde dem varme. Stek resten av pannekakene. Ha i 1 ts margarin for hver andre pannekake du steker.
Husk å skru av platen!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.