Mål opp mel og ha det i en stor bolle.
Mål opp havregryn og ha det i bollen.
Ha i salt.
Mål opp melk.
Ha halvparten av melken i bollen.
Sett stikkontakten til håndmikseren i støpselet.
Bruk håndmikseren og bland til røren er klumpefri.
Ha i resten av melken.
Knekk ett og ett egg i en kopp og ha det i røren.
Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.
Bland godt med håndmikseren til røren er jevn, og det ikke er noen melklumper. Sett røren i kjøleskapet i 15 minutter.
Husk å ta tiden!
Sett en stekepanne på platen og skru på middels varme. Ha i 1 ts margarin.
Bruk en øse og hell litt pannekakerøre i stekepannen, når margarinen sluttet å bruse.
Når pannekakerøren begynner å stivne kan du sjekke om pannekaken har fått en fin gyllen brunfarge på undersiden. Bruk en stekespade.
Snu pannekaken og stek den på den andre siden.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Legg pannekaken over på en tallerken. Legg et rent kjøkkenhåndkle over, for å holde dem varme. Stek resten av pannekakene. Ha i 1 ts margarin for hver andre pannekake du steker.
Husk å skru av platen!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.