Grønnsakssuppe varmer godt når det er kaldt ute. Lag den sammen med venner etter skoletid, eller til kvelds. Oppskriften gir 4 små porsjoner. Får du litt til overs, kan du sette den i kjøleskapet til dagen etter.
Denne oppskriften gir 4 porsjoner
Sett kjelen på platen. Mål opp vann og hell det i kjelen. Skru platen på fullt.
Du trenger
Ha i buljong når vannet koker.
Rør rundt med en sleiv til buljongterningen er løst opp.
Klipp opp posen. Hell lapskausblandingen i kjelen. Kok suppen i 5 minutter. Skru ned platen litt, hvis du ser at det er i ferd med å koke over.
Bruker du et tidsur blir det kanskje lettere å passe tiden.
Husk å slå av platen!
Ha den ferdige suppen i dype tallerkener. Server med flatbrød.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din
Upassende innhold fjernes.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.