Sett kjelen på platen. Mål opp vann og hell det i kjelen. Skru platen på fullt.
UTSTYR
  • Desilitermål
    Desilitermål
  • Kjele
    Kjele

Steg

1

Sett kjelen på platen. Mål opp vann og hell det i kjelen. Skru platen på fullt. 

Du trenger
vann:
1 l
Ha i buljong når vannet koker.

Steg

2

Ha i buljong når vannet koker. 

Du trenger
grønnsakbuljong (terning):
1 terning
Rør rundt med en sleiv til buljongterningen er løst opp.
UTSTYR
  • Tresleiv
    Tresleiv

Steg

3

Rør rundt med en sleiv til buljongterningen er løst opp. 

Klipp opp posen. Hell lapskausblandingen i kjelen. Kok suppen i 5 minutter. Skru ned platen litt, hvis du ser at det er i ferd med å koke over.
UTSTYR
  • Saks
    Saks
  • Tidsur
    Stoppeklokke

Steg

4

Klipp opp posen. Hell lapskausblandingen i kjelen. Kok suppen i 5 minutter. Skru ned platen litt, hvis du ser at det er i ferd med å koke over. 

Du trenger
frossen lapskausblanding:
1 pose

Bruker du et tidsur blir det kanskje lettere å passe tiden.

Ha den ferdige suppen i dype tallerkener. Server med flatbrød.
UTSTYR
  • Øse
    Øse
  • Dype tallerkener
    Dype tallerkener

Steg

5

Ha den ferdige suppen i dype tallerkener. Server med flatbrød. 

Du trenger
flatbrød:
så mye du har lyst på