Text associated with the badge for accessibility reasons

Grillspyd med svinekjøtt og gresk salat

Grillspyd er enkelt å lage, og raskt å grille. Her har vi drømt oss vekk til Hellas, og hentet inspirasjon fra det greske kjøkkenet. Kjøttet er krydret med oregano, og salten er laget med fetaost, tomat, oliven og agurk. Friskt og godt! Salaten og grillspydene kan forberedes inne, også kan du avtale å få hjelp av en voksen til grillingen. Server gjerne med tzatziki og godt brød. 

middels
0 meninger
skarp kniv

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • grillspyd 4 stk  
  • agurk 0,5 stk  
  • cherrytomat 0,5 pakke  
  • rød løk 0,5 stk  
  • olivenolje 2 ss  
  • sorte oliven 1 dl  
  • fetaost 100 g  
  • tørket oregano 1 ts  
  • ytrefilet av svin 300 g  
  • matolje 1 ts  
  • kvernet pepper 4 drag  

Utstyr

  • Skjærefjøl
  • Kokkekniv
  • Bolle
  • Desilitermål
  • Spiseskje
  • Vekt
  • Teskje
  • Tørkerull
  • Tallerken
  • Klype

  • Hva er et drag?

    Noen ganger krydrer vi med salt- eller pepperbørse. Da kan det være litt vanskelig å måle i ts. Vi bruker derfor drag. Et drag er den mengden du får når du vrir på kvernen en gang.

  • Er dere usikre på om kjøttet er gjennomstekt?

    Ta en bit, og skjær den opp for å se inni.

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.