• Steg 1

  • Steg 2

    • Skjærefjøl
    • Kokkekniv
    • Bolle
  • Steg 3

  • Steg 4

  • Steg 5

  • Steg 6

    • Desilitermål
    • Spiseskje
  • Steg 7

    • Vekt
  • Steg 8

    • Teskje
  • Steg 9

    • Tørkerull
  • Steg 10

  • Steg 11

    • Tallerken
  • Steg 12

    • Teskje

    Noen ganger krydrer vi med salt- eller pepperbørse. Da kan det være litt vanskelig å måle i ts. Vi bruker derfor drag. Et drag er den mengden du får når du vrir på kvernen en gang.

    Hva er et drag?

    Noen ganger krydrer vi med salt- eller pepperbørse. Da kan det være litt vanskelig å måle i ts. Vi bruker derfor drag. Et drag er den mengden du får når du vrir på kvernen en gang.

  • Steg 13

    • Klype

    Ta en bit, og skjær den opp for å se inni.

    Er dere usikre på om kjøttet er gjennomstekt?

    Ta en bit, og skjær den opp for å se inni.

    Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

    OK!
    Ferdig!
  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!