Frisk og saftig taco

Har du sett FoodChallenge filmene våre? Her er oppskriften på Youtuberen Amalie Olsen sin bifftaco! Her kan du bruke den typen biff du vil, for eksempel ytrefilet, mørbrad eller flatbiff. For best resultat, legg kjøttet i romtemperatur i minimum 30 minutter før du skal bruke det. Hvis du vil kan du bruke hjemmelaget tacokrydder. Hvis du ikke har små tortillalefser, kan du bruke større lefser eller bruke en utstikker til å stikke ut små lefser av noen store. Server gjerne med litt ekstra lime, hvis du liker det.

middels
72 meninger
Middag
skarp kniv
steke

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • mango 1 stk  
  • moden avokado 1 stk  
  • cherrytomat 10 stk  
  • lime 1 stk  
  • biff av ytrefilet storfe 1 stk , á 200 g  
  • tacokrydder 1 ss  
  • mini tortillalefser 6 stk  
  • margarin 1 ss  
  • frisk koriander til servering  

Utstyr

  • Kokkekniv
  • Skjærefjøl
  • Gaffel
  • Bolle
  • Tørkerull
  • Spiseskje
  • Stekepanne
  • Stekespade
  • Tallerken
  • Kjøkkenhåndkle
  • Stoppeklokke

  • Er limen litt hard?

    Stikk den litt med en gaffel, da blir det lettere å klemme ut saften.

  • Vil du ha den gjennomstekt?

    Trekk pannen vekk fra platen og etterstek den i pannen i ca. 4 minutter.

  • Husk å skru av stekeplaten!

  • Husk å skru av stekeplaten!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.