• Steg 1

    • Kokkekniv
    • Skjærefjøl

    Det kan du også bruke, men da kan du droppe isbitene.

  • Steg 2

  • Steg 3

    • Gaffel
  • Steg 4

    • Bolle
  • Steg 5

  • Steg 6

    • Kokkekniv
  • Steg 7

  • Steg 8

    Stikk den litt med en gaffel, da blir det lettere å klemme ut saften.

    Er limen litt hard?

    Stikk den litt med en gaffel, da blir det lettere å klemme ut saften.

  • Steg 9

    • Tørkerull
    • Spiseskje
  • Steg 10

    • Stekepanne
    • Stekespade
    • Tallerken
  • Steg 11

    • Kjøkkenhåndkle
  • Steg 12

    • Spiseskje
  • Steg 13

  • Steg 14

    • Stoppeklokke
  • Steg 15

    Trekk pannen vekk fra platen og etterstek den i pannen i ca. 4 minutter.

    Vil du ha den gjennomstekt?

    Trekk pannen vekk fra platen og etterstek den i pannen i ca. 4 minutter.

  • Steg 16

    • Skjærefjøl
    • Kokkekniv

    Husk å skru av stekeplaten!

  • Husk å skru av stekeplaten!

  • Steg 17

    Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

    OK!
    Ferdig!
  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!