Fiskeboller i hvit saus

Fiskeboller i hvit saus med poteter og gulrøtter er kjempegod hverdagsmat. Her skal du lage hvit saus fra bunnen av! Det er ganske kult. Du skal også koke poteter og rive gulrøtter. Kjøper du fiskeboller som kommer i kraft, så kan du bruke det til å spe i sausen. Smaksett gjerne sausen med litt karri, hvis du vil!

vanskelig
29 meninger
koke

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • vann til koking  
  • potet 8 stk  
  • gulrot 6 stk  
  • kraft fra fiskeboller 2,5 dl  
  • hermetiske fiskeboller 1 boks  
  • smør 2 ss  
  • hvetemel 3 ss  
  • melk 2,5 dl  
  • salt 0,25 ts  
  • malt hvit pepper 0,25 ts  
  • karri smak til med litt (valgfritt)  
  • malt muskat 0,25 ts  

Utstyr

  • Kjele
  • Skreller
  • Stoppeklokke
  • Rivjern
  • Tallerken
  • Boksåpner
  • Spiseskje
  • Desilitermål
  • Visp
  • Teskje
  • Gaffel
  • Pastasleiv
  • Bolle
  • Bolle

  • Er potetene fortsatt litt harde?

    Sett tiden til 5 minutter til og sjekk på nytt.

  • Husk å skru av platene!

  • Husk å skru av platene!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.