Fylte, sammenrullede og supergode tortillalefser som du gratinerer i ovnen. En ny variant av fredagstacoen kanskje?
Sett en rist inn i midten av en tom ovn.
Sett stekeovnen på 180 °C. Bruk over- og undervarme.
Ta skinnet av kyllingen.
Du trenger
Riv kjøttet fra kyllingen, og riv kjøttet i mindre biter. Ha kyllingkjøttet i en bolle. Kast skinn og bein.
Vask hendene og ha halvparten av salsaen i bollen med kyllingen. Bland godt.
Legg tortillalefsene utover kjøkkenbenken og fordel kyllingblandingen på dem.
Rull lefsene tett sammen til ruller og legg dem med kanten ned i en ildfast form. Legg dem tett inntil hverandre
Mål opp revet ost og dryss over rullene.
Sett formen på risten i ovnen og stek i 15 minutter.
Husk å ta tiden!
Mens formen er i ovnen kan du finne frem resten av salsaen, rømme og mais. Ha det gjerne i skåler.
Finn frem salat.
Finn frem et gryteunderlag. Bruk grytekluter og ta formen ut av ovnen. Sett den varme formen på gryteunderlaget. La formen avkjøle seg litt før du serverer enchiladasene sammen med tilbehøret.
Husk å skru av ovnen!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din
Upassende innhold fjernes.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.