Pizzasnurrer med grønnsaker
Pizzasnurrer er supert å ha med i matpakken. Her har vi laget en variant med grønnsaker og det bør du smake! Oppskriften gir 12 stk snurrer, og vi har beregnet 2 stykker per person. De kan gjerne fryses og tas opp når du skal ha dem! Her kan du også bruke en hjemmelaget pizzadeig.
Ingredienser
Denne oppskriften gir 6 porsjoner
-
rødløk:
1
stk.
-
gul paprika:
0,5
stk.
-
brokkoli:
1
bukett
-
ferdig pizzadeig (rå), langpanne:
1
stk.
-
pizzasaus:
4
ss
-
revet ost:
2
dl
Utstyr
-
Skjærefjøl
-
Kokkekniv
-
Bolle
-
Spiseskje
-
Desilitermål
-
Stekebrett
-
Bakepapir
-
Stoppeklokke
-
Rist
-
Grytekluter
-
Ta ut alle stekebrett fra ovnen, slik at den er tom. Sett stekeovnen på 225 °C. Bruk over- og undervarme.
-
Del løk i to og skrell den, slik som på bildet. Kast skallet i søpla.
Du trenger
-
rødløk:
-
1
stk.
-
Skjær løken i små biter. Ha bitene i en skål eller i en bolle.
-
Skyll paprika. Rens den, slik som vist på bildet.
Du trenger
-
gul paprika:
-
0,5
stk.
-
Skjær paprikaen i små biter, og legg bitene i bollen.
-
Finn frem den mengden brokkoli du trenger. Del buketten i små biter og ha det i bollen.
Du trenger
-
brokkoli:
-
1
bukett
-
Du trenger
-
ferdig pizzadeig (rå), langpanne:
-
1
stk.
-
Bruk en spiseskje og smør ut pizzasausen.
Du trenger
-
pizzasaus:
-
4
ss
-
-
Du trenger
-
revet ost:
-
2
dl
-
Rull pizzadeigen forsiktig sammen.
-
-
Del pizzasnurrene i 12 like store biter.
-
Ha bakepapir på et stekebrett og legg pizzasnurrene på brettet.
-
Sett pizzasnurrene midt i ovnen og stek dem i 20 minutter.
-
-
Finn frem en rist. Bruk grytekluter og ta forsiktig stekeplaten ut av ovnen og sett den på risten. Husk at snurrene er varme! La de avkjøle seg.
Har du husket å skru av ovnen?
-
Har du husket å skru av ovnen?
-
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt mellom 1. juli og 9. august. God sommer!