Hopp til hovedinnhold

Kyllingsalat med karri

Har du kyllingrester fra middagen? Tryll om restene til en god kyllingsalat! Denne salaten kan du spise som en god helgefrokost, til lunsj eller ha med i matpakka. Hvis du skal ha den med i matpakka, er det lurt å ha den i en egen boks. Da kan du smøre den på brødskiva på skolen. Server gjerne på godt brød, i en pastasalat eller sammen med en grønn salat.  

skarp kniv

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • vårløk 1 stk.  
  • avokado 1 stk.  
  • ferdigstekt kyllingkjøtt 100 g  
  • crème fraîche orginal, 35 % 1 dl  
  • karri 0,5 ts  
  • salt og kvernet pepper smak til med litt  

Utstyr

  • Kokkekniv
  • Bolle
  • Skjærefjøl
  • Vekt
  • Desilitermål
  • Teskje

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Skriv din mening Vi sjekker kommentarer og svarer på spørsmål mellom kl 9-15
Loading...

  • ,

    • MatStart

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.