Kutt vårløk i tynne skiver, og ha skivene i en bolle.
UTSTYR
  • Kokkekniv
    Kokkekniv
  • Bolle
    Bolle
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl

Steg

1

Kutt vårløk i tynne skiver, og ha skivene i en bolle.

Du trenger
vårløk:
1 stk.

Steg

2

Del avokado og ta vekk steinen.

Du trenger
avokado:
1 stk.
Skjær avokadoen i tynne skiver og del opp skivene i små biter. Ha bitene i bollen sammen med vårløken.

Steg

3

Skjær avokadoen i tynne skiver og del opp skivene i små biter. Ha bitene i bollen sammen med vårløken.

Finn frem kjøttet. Riv eller skjær kjøttet i mindre bite. Ha kyllingkjøttet i bollen.
UTSTYR
  • digitalvekt
    Vekt

Steg

4

Finn frem kjøttet. Riv eller skjær kjøttet i mindre bite. Ha kyllingkjøttet i bollen.

Du trenger
ferdigstekt kyllingkjøtt:
100 g
Mål opp rømme og karri, og ha det i bollen.
UTSTYR
  • Desilitermål
    Desilitermål
  • Teskje
    Teskje

Steg

5

Mål opp rømme og karri, og ha det i bollen. 

Du trenger
crème fraîche orginal, 35 %:
1 dl ,
karri:
0,5 ts
Bland alt godt sammen. Nå kan du smake til med litt salt og pepper (start med litt, og smak deg frem). Salaten passer godt som pålegg på grovt brød, i en pastasalat, eller sammen med en grønn salat.

Steg

6

Bland alt godt sammen. Nå kan du smake til med litt salt og pepper (start med litt, og smak deg frem). Salaten passer godt som pålegg på grovt brød, i en pastasalat, eller sammen med en grønn salat.

Du trenger
salt og kvernet pepper:
smak til med litt