Pitabrød kan fylles med masse godt og has i matpakken. Her har vi fylt det med tynne skiver av kyllingfilet, deilig avokado, salat og aïoli.
Ta ut alle stekebrett fra ovnen, slik at den er tom. Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk over- og undervarme.
Sjekk på pakken med pitabrød hvor lenge de skal steke.
Legg pitabrød på en rist og sett den inn i ovnen.
Du trenger
Husk å ta tiden!
Bruk en klype og ta pitabrødet ut av ovnen. Legg det til avkjøling.
Husk å skru av ovnen!
Sett en stekepanne på platen og skru på høy varme. Ha i smør eller margarin.
Ha i kylling når smøret eller margarinen slutter å bruse.
Stek kyllingskiven ca. 2 minutter på begge sider, til den har fått en fin og brun farge.
Skru av platen, og skyv pannen litt til side og la kyllingen avkjøle seg, mens du fortsetter med oppskriften.
Husk å skru av platen!
Finn frem en moden avokado. Når du holder den i hånden skal den kjennes fast, men gi litt etter når du klemmer forsiktig på den.
Del avokadoen i to slik: hold den ene hånden på avokadoen mens du bruker kniven og skjærer et snitt langs den ene siden av avokadoen. Vri den så rundt og skjær et snitt langs den andre siden.
Det er et lurt triks for å holde avokadoen på plass.
Hold avokadoen med begge hender og vri, slik at de to delene løsner fra hverandre og du ender opp med to deler.
Pakk bort den delen som har stein i seg, den holder seg best.
Bruk en spiseskje til å ta ut avokadokjøttet fra skallet.
Skjær avokadoen i tynne skiver.
Skjær en bit av pitabrødet.
Ha aïoli i pitabrødet.
Vask salat og ha i pitabrødet.
Ha i kyllingen.
Ha i avokadoen. Dette blir kjempegodt i matpakken!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.