Eggerull er en supersmart rett å ha i matpakken. Du lager en omelett og ruller den sammen med litt fyll inni. Her har vi brukt røkelaks. Enkelt og godt. Pakk den gjerne ned sammen med litt salat, brød og oppkuttet frukt og grønnsaker.
Knekk egg i en liten bolle.
Du trenger
Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.
Ha vann i bollen.
Bruk en gaffel og visp det sammen.
Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Ha i margarin.
Hell eggeblandingen i stekepannen, når margarinen slutter å bruse.
Skyv eggeblandingen inn mot midten når den begynner å stivne. Når eggeblandingen begynner å bli ferdig, trekk stekepannen til side. La den stå i 1 minutt for å stivne helt.
Husk å skru av platen!
Legg den forsiktig over på en skjærefjøl.
Ha på røkelaks.
Rull sammen.
Skjær i biter, og pakk med i matpakken!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.