Hopp til hovedinnhold

Eggerull med røkelaks

Eggerull er en supersmart rett å ha i matpakken. Du lager en omelett og ruller den sammen med litt fyll inni. Her har vi brukt røkelaks. Enkelt og godt. Pakk den gjerne ned sammen med litt salat, brød og oppkuttet frukt og grønnsaker.

vanskelighet middels
steke
skarp kniv
nødvendige verktøy

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
porsjoner
  • egg 2 stk.  
  • vann 2 ss  
  • margarin 1 ss  
  • røkelaks 2 skiver  

Utstyr

  • Bolle
  • Spiseskje
  • Målebeger
  • Gaffel
  • Liten stekepanne
  • Stekespade
  • Skjærefjøl
  • Kokkekniv

Liste over oppskrifter

  • Eggeskall i bollen?

    Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Loading...

  • ,

    • MatStart

Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!