Steg 1

Steg

1

Knekk egg i en liten bolle. 

Du trenger

egg:
2 stk.

Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.

Steg 2

Steg

2

Ha vann i bollen. 

Du trenger

vann:
2 ss
Steg 3

Steg

3

Bruk en gaffel og visp det sammen. 

Steg 4

Steg

4

Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Ha i margarin.

Du trenger

margarin:
1 ss
Steg 5

Steg

5

Hell eggeblandingen i stekepannen, når margarinen slutter å bruse. 

Steg 6

Steg

6

Skyv eggeblandingen inn mot midten når den begynner å stivne. Når eggeblandingen begynner å bli ferdig, trekk stekepannen til side. La den stå i 1 minutt for å stivne helt.

steg 7

Steg

7

Legg den forsiktig over på en skjærefjøl.

steg 8

Steg

8

Ha på røkelaks.

Du trenger

røkelaks:
2 skiver
steg 9

Steg

9

Rull sammen.

steg 10

Steg

10

Skjær i biter, og pakk med i matpakken!