Knekk egg i en liten bolle.
UTSTYR
  • Bolle
    Bolle

Steg

1

Knekk egg i en liten bolle. 

Du trenger
egg:
2 stk.

Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.

Ha vann i bollen.
UTSTYR
  • Spiseskje
    Spiseskje
  • Målebeger
    Målebeger

Steg

2

Ha vann i bollen. 

Du trenger
vann:
2 ss
Bruk en gaffel og visp det sammen.
UTSTYR
  • Gaffel
    Gaffel

Steg

3

Bruk en gaffel og visp det sammen. 

Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Ha i margarin.
UTSTYR
  • Liten stekepanne
    Liten stekepanne
  • Spiseskje
    Spiseskje

Steg

4

Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Ha i margarin.

Du trenger
margarin:
1 ss
Hell eggeblandingen i stekepannen, når margarinen slutter å bruse.

Steg

5

Hell eggeblandingen i stekepannen, når margarinen slutter å bruse. 

Skyv eggeblandingen inn mot midten når den begynner å stivne. Når eggeblandingen begynner å bli ferdig, trekk stekepannen til side. La den stå i 1 minutt for å stivne helt.
UTSTYR
  • Stekespade
    Stekespade

Steg

6

Skyv eggeblandingen inn mot midten når den begynner å stivne. Når eggeblandingen begynner å bli ferdig, trekk stekepannen til side. La den stå i 1 minutt for å stivne helt.

Legg den forsiktig over på en skjærefjøl.
UTSTYR
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl

Steg

7

Legg den forsiktig over på en skjærefjøl.

Ha på røkelaks.

Steg

8

Ha på røkelaks.

Du trenger
røkelaks:
2 skiver
Rull sammen.

Steg

9

Rull sammen.

Skjær i biter, og pakk med i matpakken!
UTSTYR
  • Kokkekniv
    Kokkekniv

Steg

10

Skjær i biter, og pakk med i matpakken!