Hopp til hovedinnhold

Vaniljepudding med sjokoladesaus

Vaniljepudding er supergodt og kjempeenkelt å lage. Kanskje du kan lage denne til familien som dessert en gang? Puddingen må stå kaldt i kjøleskapet i minst tre timer for å stivne. Bruk glass eller former til å ha puddingene i. Lager du fire porsjoner, trenger du fire glass.

vanskelighet middels
skarp kniv
koke
nødvendige verktøy

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
porsjoner
  • gelatinplater 4 stk.  
  • vaniljestang 1 stk.  
  • kremfløte 7 dl  
  • sukker 1 dl  
  • kremfløte 2 dl  
  • mørk kokesjokolade 100 g  
  • bringebær 12 stk.  

Utstyr

  • Bolle
  • Liten kniv
  • Skjærefjøl
  • Kjele
  • Desilitermål
  • Sleiv
  • Glass
  • Stoppeklokke
  • Kjele
  • Målebeger
  • Slikkepott

Liste over oppskrifter

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Skriv din mening Vi sjekker kommentarer og svarer på spørsmål mellom kl 9-15
Loading...

  • ,

    • MatStart

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Upassende innhold fjernes.