Vaniljepudding med sjokoladesaus

Vaniljepudding er supergodt og kjempeenkelt å lage. Kanskje du kan lage denne til familien som dessert en gang? Puddingen må stå kaldt i kjøleskapet i minst tre timer for å stivne. Bruk glass eller former til å ha puddingene i. Lager du fire porsjoner, trenger du fire glass.

middels
125 meninger
skarp kniv
koke

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • gelatinplater 4 stk  
  • vaniljestang 1 stk  
  • kremfløte 7 dl  
  • sukker 1 dl  
  • kremfløte 2 dl  
  • mørk kokesjokolade 100 g  
  • bringebær 12 stk  

Utstyr

  • Bolle
  • Liten kniv
  • Skjærefjøl
  • Kjele
  • Desilitermål
  • Sleiv
  • Glass
  • Stoppeklokke
  • Kjele
  • Målebeger
  • Slikkepott

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

Vi sjekker kommentarer og svarer på spørsmål mellom kl 9-17
Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.